Afacerea Asea

Succesul pe termen lung al oricărui produs sau al oricărei companii depinde întotdeauna de o combinaţie de 3 elemente cruciale: trebuie să fie cu adevărat diferit faţă de competiţie, să poată susţine în timp această diferenţă şi să-i aducă un real avantaj consumatorului. Apa ASEA beneficiază de toate aceste trei elemente din belşug.

De aceea, ASEA stă la baza unei afaceri globale, din care puteţi face parte şi dumneavoastră! Produsul revoluţionar ASEA reprezintă şansa imensă de a susţine şi contribui la sănătatea oamenilor din întreaga lume, oferindu-vă în acelaşi timp oportunitatea de a face paşi către stabilitate materială şi o carieră de succes.

Gândiți-vă cât de mult vă puteţi dezvolta afacerea, atunci când aveți la îndemână un produs revoluționar, ale cărui beneficii de sănătate au fost demonstrate în mod științific. Aveți ocazia de a le oferi oamenilor un produs de care au reală nevoie, contribuind în acelaşi timp la dezvoltarea dumneavoastră personală.

Sunteţi gata să spuneţi “da” acestei oportunităţi? Puteţi face şi dumneavoastră parte din compania ASEA chiar azi!

De ce să alegeţi un sistem de Network Marketing?

Afacerea ASEAV-aţi putea întreba de ce un geniu al business-ului ca fondatorul ASEA, Verdis Norton, a ales Network Marketing-ul ca soluţia ideală pentru a-şi dezvolta afacerea.

Iar răspunsul stă chiar în pregătirea lui anterioară din domeniul business-ului. Verdis şi-a dat seama imediat că Network Marketing-ul (sau Multi Level Marketing-ul) reprezenta cea mai eficientă modalitate de a livra un produs esenţial ca ASEA în mâinile oricărui consumator interesat.

A înţeles foarte bine ceea ce multe minţi luminate ale business-ului ca Warren Buffet, Robert Kiyosaki, Richard Branson şi Stephen Covey susţineau: Network Marketing-ul este un canal de vânzări puternic, cu un succes demonstrat în mod repetat de-a lungul timpului. De fapt, încă din anii ’90, a existat o singură industrie care a produs 200.000 de milionari. Nu a fost Hollywook-ul, sportul de performanţă, dreptul sau medicina; a fost Network Marketing-ul.

Puterea lui stă în faptul că-i răsplăteşte pe acei oameni care nu au resursele financiare de a investi într-o afacere, dar pot să-şi investească talentul, pasiunea şi timpul. Oportunitatea ASEA constă în faptul că puteţi să împărtăşiţi beneficiile unui produs revoluţionar cu restul lumii şi să-i ajutaţi să-şi construiască la rândul lor o afacere de succes.

Care sunt modurile de recompensare?

Veniturile dumneavoastră vor fi direct proporţionale cu timpul şi energia investite. Sistemul ASEA este gândit în aşa fel încât să vă ajute să avansaţi rapid în carieră şi să vă răsplătească financiar pentru reuşitele dumneavoastră.


Iată planul de recompensare pentru membrii reţelei globale (disponibil momentan doar în limba engleză).

Comments are closed.