Compania Asea

Povestea ASEA

Ce ar mai fi de făcut după ce ai atins cele mai înalte culmi ale succesului în cadrul unei companii? Când ai contribuit activ la dezvoltarea unor afaceri de miliarde de dolari? Când giganţi ai corporaţiilor ţi-au cerut sfatul chiar şi după ce te-ai retras din activitate?

După trei decenii petrecute alături de Kraft Foods, Verdis Norton s-a retras din poziţia de Vice-Preşedinte al Departamentului de Strategie şi a fost ulterior rugat să conducă o companie de biotehnologie. La puţin timp după aceasta, o anumită descoperire tehnologică i-a atras atenţia şi, când compania care o deţinea a fost scoasă la vânzare, Verdis i-a povestit despre această ocazie prietenului său, James Pack.

James se mutase în Park City la câţiva ani după ce a construit o companie de consultanţă în telecomunicaţii de foarte mare succes. Când James a auzit despre oportunitatea de a întemeia alături de Verdis o afacere bazată pe această tehnologie uimitoare, a scos un carnet de cecuri, a scris o sumă mare pe o filă şi a spus: “Mai sunt o grămadă de unde-au venit aceştia. Hai să trecem la treabă!”

Şi aşa a luat naştere ASEA. Cu doi oameni de afaceri foarte apreciaţi în domeniul lor, antrenaţi să recunoască instant o mare oportunitate şi motivaţi să aducă o schimbare semnificativă în vieţile altora.

Conducerea companiei

Verdis Norton
Verdis Norton Fondator şi Director al Consiliului de Conducere Verdis Norton şi-a construit o carieră de mare succes, ajutând companii de miliarde de dolari să avanseze tot mai mult pe piaţă. A ocupat poziţia de Vice-Preşedinte al Departamentului de Strategie la Kraft Foods, dar şi pe cea de consultant executiv şi strategic pentru numeroase companii din top 500. Verdis şi-a investit toată această experienţă de business în fondarea şi constuirea afacerii ASEA.
James Pack
James Pack Fondator şi Vice-Preşedinte al Consiliului de Conducere James Pack contribuie cu ani întregi de experienţă de management la afacerea ASEA. După vârsta de 40 de ani, s-a retras dintr-o carieră extrem de înfloritoare în industria telecomunicaţiilor. Însă nu s-a dedicat odihnei, ci şi-a pornit ascensiunea în domeniul imobiliar, înainte de a-l întâlni pe Verdis şi a pune bazele afacerii ASEA.
Tyler Norton
Tyler Norton Fondator şi Director Executiv Tyler Norton are 17 ani de experienţă în industria serviciilor financiare şi în cea a consultanţei de management, inclusiv 9 ani în departamentul de management executiv al Beneficial Financial Group, unde a fost pe rând Vice-Preşedinte, Vice-Preşedinte Senior şi Director al Departamentului de Distribuţie. Împreună cu tatăl său, Verdis Norton, Tyler a pus bazele firmei de consultanţă în management StrategicLink, prin care a oferit consultanţă în afaceri pentru mii de companii din SUA.
Jarom Webb
Jarom Webb Preşedintele Companiei Jarom şi-a început cariera cu KPMG, una dintre cele mai mari companii de audit şi condultanţă din lume. De atunci, James a ocupat pe rând numeroase funcţii de management financiar şi operaţional. Înainte de a intra în echipa ASEA, Jarom a condus departamentele de Trezorerie, Management al Riscului şi Financiar pentru o companie de network marketing în valoare de 800 mil. de dolari.
Charles  F. Funke
Charles F. Funke Vice-Preşedinte Executiv Înainte de a lucra pentru ASEA, Chuck a fost preşedinte şi CEO al Beneficial Investment Services. Vasta lui experienţă din sectorul financiar, adunată în ani de conducere a echipelor din ţară şi de peste hotare, este pusă în slujba ASEA şi a asociaţilor independenţi din cadrul reţelei.
Kurt Richards
Kurt Richards Vice-Preşedinte Executiv Kurt Richards vine cu o experienţă de peste un deceniu în domeniul vânzărilor directe şi al afacerilor internaţionale. Kurt deţine un certificat în Relaţii Internaţionale şi se ocupă de strategia de extindere internaţională a companiei ASEA.
Bruce Call
Bruce Call Vice-Preşedinte al Departamentului de Evenimente şi Sponsorizări Corporate Cu o carieră de peste 30 de ani, Bruce Call are o vastă experienţă, atât în domeniul marketing-ului tradiţional, cât şi în domeniul Network Marketing-ului. A lucrat în peste 20 de ţări şi vine la ASEA dintr-o altă companie de succes din domeniul Network Marketing-ului, în care a fost responsabil peste 60 de ţări.
Karen Reilley
Karen Reilley Vice-Preşedinte le Departamentului de Vânzări din America de Nord Karen a lucrat cu companii de vânzări directe care valorau miliarde de dolari şi a ocupat roluri de conducere în domeniul training-ului şi al dezvoltării, am controlului calităţii şi al extinderii internaţionale.
Justin Wilson
Justin Wilson Vice-Preşedinte Regional pe Europa Justin Wilson a lucrat în domeniul Network Marketing-ului timp de un deceniu şi jumătate, timp în care a deţinut poziţii de conducere în cadrul uneia dintre cele mai mari companii de Network Marketing din ziua de azi. A lucrat în ţări din întreaga lume şi a contribuit la fondarea afacerii în mai multe dintre aceste ţări.

Comments are closed.