Prezentari ASEA

eveniment asea
Stimati asociati, PE 22 MARTIE 2014, intre orele 13:00 – 17:00 UN EVENIMENT EXTRAORDINAR de o mare  importanta, care ne va”atinge” si ne va inspira in mod benefic.
Avem ocazia unica, pentru multi dintre noi, de a intalni pentru prima data, pe Fondatorul ASEA, d-l Verdis Norton, d-l Charles F. Funke-CEO, d-l Justin Wilson – Vice Presedinte ASEA pt. Europa, d-ra Anja Rogan- Manager regional de vanzari pt. Europa si d-l Joze Pirc Diamant Executiv ASEA. Evenimentul deosebit cere o participare pe masura. Ganditi-va si la prietenii si cunostintele dvs. si lansati-le si lor invitatia !

Prezentare ASEA in Bucuresti, in fiecare marti, orele 19:00 – 20:00, sectorul 1, cei interesati de informatii detaliate privind Asea Redox, ma pot contacta telefonic la numerele de telefon afisate la rubrica Contact.


Prezentari sustinute  in Bucuresti de catre Conferentiar: dr. Constantin Erena, Asociat ASEA, Doctor in Stiinte Medicale, Medic Primar Boli Interne, Medic Specialist Cardiologie la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, Cadru Universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti .
Toate persoanele ce doresc sa afle mai multe informatii legate de sanatate si longevitate suntet invitate la o Sesiunea de informare ASEA, unde in premiera puteti vedea si asculta informatii esentiale…despre una din cele ma mari descoperiri din domeniul sanatatii celulare: A S E A !ASEA este o tehnologie patentata, care va influenta semnificativ toate domeniile legate de sanatatea fiintelor !
Veti afla secretul prin care putem sa ne protejam sanatatea si sa luptam activ impotriva procesului de imbatranire.Asociatii ASEA vor achita o taxa de 10 lei pentru acoperirea costurilor de inchiriere a locatiei !Rugam participantii sa vina inainte de ora 19.00 pentru a nu deranja auditoriul, fiindca accesul este DOAR cu apelare inainte pe videointerfon.
Aici aflati unde se tin prezentari despre produsul Asea de catre Conferentiar dr Constantin Erena.
Pentru cine doreste sa participe la prezentarile Asea, detaliile se pot afla la numerele de telefon afisate la Contact.

One response to “Prezentari ASEA”

  1. Am participat la acest eveniment extraordinar si am fost deosebit de incantata si deja m-am inscris