RENU 28 – Gel de revitalizare a pielii

ASEA RENU 28 – Gel cosmetic revitalizant.

RENU 28 Formula Avansata – Pret: In Curand

Renu 28-
Descoperiți cea mai inovativă metodă de întinerire a celulelor pielii: Gelul RENU 28 cu Molecule Redox de la ASEA!

Este cunoscut că pielea este primul nostru mecanism de apărare împotriva amenințărilor externe. Mai mult decât atât, experiențele prin care trecem, fizice sau emoționale, au și ele un puternic impact la nivel celular. Luând în considerare și poluarea, mediul în care trăim și modul de viață, acest mecanism de apărare tinde să piardă teren în fața tuturor acestor amenințări. Astfel apar ridurile, petele și pierderea elasticității pielii, toate semne clare că procesul natural de întinerire a pielii începe să încetinească.

 


În mod natural, la fiecare 28 de zile, pielea dumneavoastră trece printr-un proces natural de întinerire celulară prin care dezvoltă celule noi și sănătoase. În timpul acestui proces, organismul elimină celulele moarte și toxinele acumulate pe parcurs. Pe măsură ce îmbătrâniți, perioada de întinerire celulară crește de la 28 de zile, la 32, apoi la 40 și așa mai departe, instalându-se semnele vizibile ale îmbătrânirii.

După ani de cercetări și teste, oamenii de știință de la ASEA au creat RENU 28 – un produs revoluționar care aduce o abordare simplă și naturală pentru întinerirea celulară a pielii. Sub forma unui gel fără miros sau textură uleioasă, RENU 28 oferă un tratament eficient și delicat de reparare a pielii îmbătrânit sau cu probleme.


Gelul oferă suportul esențial tuturor mecanismelor celulare importante care reprezintă fundamentul structurii pielii. RENU 28 contribuie vizibil la sănătatea, rezistența și reîntinerirea celulelor pielii în armonie cu procesul natural de apărare a sistemului celular. Cu ajutorul Moleculelor Redox din componența sa, acest gel unic oferă un sprijin esențial în legăturile și comunicarea celulară pentru a asigura cea mai rapidă și naturală reîntinerire a pielii.

Vezi Brosura RENU 28

brosura
Ce sunt Moleculele Redox?

Moleculele semnalizatoare Redox sunt create în mod natural în fiecare celulă a organismului și au un rol vital în protecția sistemului imunitar și în vindecarea tuturor mecanismelor celulare din corp. Cu vârsta, organismul produce din ce în ce mai puține Molecule Redox, scăzând abilitatea organismului de a lupta cu factorii externi și cu îmbătrânirea. Însă produsele ASEA, bazate pe Molecule Redox, pot înclina balanța și pot oferi organismului dumneavoastră sprijinul de care are nevoie în lupta cu amenințările externe.

Bogat în Molecule Redox, gelul RENU 28 de la ASEA asigură întinerirea și vindecarea celulelor, pentru ca dumneavoastră să vă simțiți bine și să arătați tuturor asta printr-o piele sănătoasă și curată.

Beneficiile Gelului RENU 28 de la ASEA

Recomandări de utilizare a gelului RENU 28-Asea

Prezentare gel revitalizant cosmetic Renu 28 Asea- Flacon 80 ml

Gel Revitalizant Asea Renu 28 disponibil in Romania din luna August 2014

Cei ce doresc Renu 28 in prelansare ma pot contacta pentru detalii

RENU 28-EFECTE

 

renu 28 test germania
renu 28 garantie(1)
 

14 responses to “RENU 28 – Gel de revitalizare a pielii”

 1. DANA says:

  Are efect si la cicatrici atrofice mai vechi?

  • Florin Florea says:

   da, din cate am auzit Renu 28 este eficient, nu stiu sigur cam cat timp dureaza, se pare destul de repede..renu 28 este un produs nou, mai studiez inca efectele si marturiile celor ce l-au folosit, din iulie va fi disponibil si in Romania..

 2. Laura says:

  As dori si eu un tub de Reno 28. Multumesc Pipera tunari nr122a voluntari ilfov . Are efecte positive si asupra zonei zoster si dermatita seboreica??

  • Florin Florea says:

   Da, pe 19 iulie se lanseaza Renu 28, va contactez telefonic pentru detalii, lasati-mi un nr. de telefon sau sunati-ma dvs.

 3. Vali says:

  Este bun si in psoriasis? Aveti experienta in aceasta boala cu produsul?

  • Florin Florea says:

   Renu 28 este destinat in special reintineririi pelii, am auzit de rezultate bune in posoriazis in strainatate dar personal nu stiu ,inca nu a intrat in Romania

 4. Marina lazar says:

  As dori sa cumpar un tub de renu, sunt din bucuresti, cand va fi disponibil?va multumesc.

 5. Geo says:

  Va rog,imi doresc si eu acest gel ptr cicatricea fetitei mele!
  Ma puteti ajuta?
  Geo

 6. Adela says:

  Este bun si in acnee ?

 7. Mihai Sopterean says:

  Sint interesat de o comanda mai mare in special de apa .4 buc.apa si 2 tuburi de crema Va multumesc

  • Florin Florea says:

   contactati-ma telefonic pentru detalii asupra pretulului asea si pret renu 28..0722692244