Știința Asea

Începutul

Ca orice mare descoperire, povestea ASEA a început cu un grup de cercetători entuziaşti, care, acum peste 16 ani, au descoperit metoda de creare a Moleculelor Redox native corpului uman. Munca lor a stat la baza tehnologiei din spatele Apei ASEA şi ne-a oferit soluţia prin care putem să-i furnizăm corpului nostru Moleculele Redox, atâta de necesare pentru sănătatea celulară.

Pornind de la această tehnologie, oamenii de ştiinţă şi cercetătorii de la ASEA au îmbunătăţit continuu şi au extins acest proces, stabilizând progresiv Moleculele Redox şi punându-le la dispoziţia lumii întregi, prin intermediul Apei ASEA.

Întrebări la care a răspuns Ştiinţa ASEA

Ce sunt Moleculele Redox?

Ori de câte ori se produce un dezechilibru în interiorul organismului, corpul uman foloseşte Molecule Redox pentru a lupta cu agresiunile şi a-l readuce la o stare de funcţionare optimă.

studii

În copilărie, corpul uman reuşeşte să producă aceste molecule în cantităţi suficiente. Problema este că, în timp, numărul moleculelor scade treptat, fenomen care duce la o stare de sănătate deteriorată şi la procesul de îmbătrânire care ne afectează pe fiecare dintre noi.

Iată că ştiinţa ASEA a reuşit să găsească soluţia: Apa ASEA, singura sursă de Moledule Redox externă corpului uman, care ne permite să realimentăm rezervele organismului şi să luptăm împotriva efectelor nocive ale toxinelor din mediu.

Cât de sigură e Apa ASEA?

Aproape că nu există o altă substanţă pe planetă la fel de naturală pentru corp ca ASEA. E mai sigură decât apa de la robinet, apa de izvor sau apa alcalină. Ştiinţa ASEA a investit peste 5 milioane de dolari pentru a testa produsul şi toate rezultatele indică faptul că ASEA este absolut indicată pentru toate ţesuturile, organele şi componentele corpului uman.

Care este doza recomandată de Apă ASEA?

După ani de utilizare a produsului de către consumatori, am ajuns la concluzia că 60-120 ml de ASEA pe zi sunt suficienţi pentru a vă menţine sănătatea optimă. Totuşi, dacă organismul dumneavoastră este supus unui nivel ridicat de stres sau efort, o cantitate mai mare poate fi benefică. Atleţii care îşi solicită corpul iau, de obicei, în jur de 240 ml  înainte de un antrenament intensiv sau o competiţie.

Cantităţile mari de ASEA sunt în general bine tolerate de organism. Totuşi, produsul nu este destinat hidratării zilnice, aşa că nu uitaţi să beţi suficientă apă plată în perioada în care folosiţi ASEA.

Există vreo contraindicaţie în administrarea ASEA?

ASEA s-a dovedit a fi complet benefică pentru toate ţesuturile, organele şi componentele corpului uman. Este atât de eficientă, încât ar putea creşte eficienţa anumitor substanţe din organism, cum sunt hormonii, insulina sau adrenalina. Dacă luaţi vreun tratament care conţine astfel de substanţe, vă recomandăm să vă monitorizaţi cu atenţie starea de sănătate şi să ajustaţi tratamentul în consecinţă, cu ajutorul doctorului.

Bineînţeles, ca şi în cazul altor suplimente alimentare, ASEA nu este recomandată mamelor însărcinate sau care alăptează.

Care sunt modalităţile de păstrare şi depozitare ale Apei ASEA?

ASEA se menţine într-o stare stabilă până la temperaturi de 150⁰ C. În acelaşi timp, rezistă la efectul microundelor, a frigului şi a congelării. Deşi îngheţul ar trebui evitat pe cât posibil, în în cazul în care a fost congelată, Apa ASEA trebuie mai întâi să fie complet dezgheţată, aşezată în poziţie verticală şi apoi agitată înainte de administrare.

Compoziţia Apei ASEA este sensibilă la contaminare. De aceea, vă recomandăm să puneţi capacul recipientului, atunci când nu îl folosiţi şi să nu beţi direct din sticlă, deoarece riscaţi să contaminaţi conţinutul.

Faceţi cunoştinţă cu echipa de cercetare care a pus bazele Ştiinţei ASEA.

6 responses to “Știința Asea”

 1. bianca says:

  va prezentati foarte prost produsul .nicaieri nu gasesti informatii despre cantitatea unui recipient .

  • Florin says:

   Scuze, aveti dreptate, am omis sa adaug faptul ca 1 sticla asea are 960 ml, ..am pus informatia la Comanda Asea..cred totusi ca ati exagerat cu afirmatia ca produsul Asea este foarte prost prezentat, materialele video cat si cele scrise pe site sunt elocvente

 2. Razvan says:

  Va rog sa-mi spuneti daca acest produs este un medicament sau supliment alimentar , daca este aprobat /autorizat de Ministerul Sanatatii sau ce alte acreditari medicale are.
  Multumesc

  • Florin says:

   Apa Asea este un supliment alimentar distribuit in sistem MLM, este adus in tara din depozitul Asea pe Europa din Ungaria, nu necesita acreditari medicale nefiind considerat medicament..puteti afla mai multe urmarind filmuletele despre produs si cum puteti deveni membru pentru a-l obtine direct.

 3. Dana says:

  Buna ziua,

  Am mai multe intrebari la care va rog mult sa-mi dati un raspuns:

  Cat timp trebuie luat acest supliment?
  Se poate sa cumpar ASEA fara sa fiu membru in sistem MLM? Daca da, va rog sa-mi spuneti unde pot sa-l comand.
  Cat costa o sticla de Asea de 960 ml?

  Multumesc!

  Dana

  • Florin Robertino says:

   in ceea ce priveste pretul asea si sistemul asea contactati-ma telefonic..